Dagen innan NYÅR :P

hejjsan!! :)

hann inte skriva igår så skriver det idag :P :
vakna väldigt tidigt för mamma har ont i ryggen så jag fick gå upp med henne :P
mamma och pappa körde till stan vi tio typ mamma skulle till läkaren och pappa skulle till läkaren med farmor.
Jag fixa header till bloggen men  hur lyckat blev nu det? hmm inte så lyckat precis :P ska fixa det snart jag lovar!! efter det gick jag ut och mocka till pållarna alltid kul noot :p efter det kom morfar och hjälpte mig med det sista i stallet. Bara en liten stund efter kom mamma och pappa hem så vi fika lite sen fick mamma och pappa köra iväg igen för mamma skulle till kiropraktikern så jag åkte med morfar hem. Vid 6 hämta mamma och pappa mig igen, väl hemma så gjorde jag inte mkt mer va skit trött så låg mest på soffan :p

Idag:
Vakna vid halv 10 idag gick ut till hästarna och mocka, sen hämtade vi salt och saltade paddocken det är ju stenfruset:P körde med en sån maskin det va skit kul :P haha. Efter det så red jag Debbie skönt att kunna rida den lilla busan igen :) gick jättebra hon var lugn och fin !! :)

NYÅR MED FRIDA IMORGON DET KOMMER BLI BÄST!!! :) <33
 
ska fixa headern snart den blev inte ås lyckad :p kommer bara ha en tillfällig nu till jag fixat program.


Hejjrå!!

Bild: sen i somras! :)

Första bloggdagen :)

VINTER!! <3


» hejjsan!!
blev väkt av bella idag hemma hos henne kl halv 10. Steg upp och åt frukost, fattar inte att bella orkar alla choklad fliongor :P!
satte på eriks skiva och sjöng !! och cykla på deras sån inomhus cykel :P. Satt lite vid datan och chatta sen ringde mamma och sa att det hade hänt lite grejer där hemma. Jag blev skitorolig :O mamma hade fått värre ryggskott och maxi hade blivit halt :P fast han lurades bara :P och pappa var tvungen att ha bilen sen (den andra är pajj) så han var tvunen att hämta mig kl 1 :(. Så bella och jag sprang snabbt och spela lite singstar, vi hann med en låt sen ringde pappa "kan du gå ut jag är där om 3 min" så jag fick ta farväl av min älskade bella :(.
Väl hemma kom morfar och vi tog en liten fika, oohh jag älskar mammas bröd! inte det nyttigaste men väldigt gott :P Efter det gick vi ut och gjorde klart i stallet och tog in hästarna och böjde Debbie hon var HALTFRI!! jippi :P besiktning på tisdag igen så får vi se. Jaja tog som sagt in pållarna och sen red jag min galna lilla bus ponny (han håller på att sättas igång) det gick bra men han vill inte riktigt gå på grus vägarna han har ju inga skossor, han var rädd för alla små snö högar och tyckte han var kung över hela världen :p. När jag kom hem red jag lite i paddocken och det gick jätte bra!! Älskar min ponnybus VI SKA RIDA SM NÄSTAN ÅR DET HAR JAG BESTÄMT!!

ska sätta igång debbie nu eftersom att hon inte är halt. Ska rida ganska hårt nu fram till vet. besiktningen och på måndag ska jag hoppa så får vi se om hon håller ! :)


imorgon ska jag inte göra mer än att rida mina små pållar.


KOMMENTERA VAD NI TKR OM BLOGGEN HITTINTILS :P

ska fixa design snart!!!!!!

hejjddåå!! <3



TÄVLING !! :)

http://www.libresse.se/ghs-vip-bloggare"><img http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2009/
Blogger/badge_blogg.png


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0